Ljiljanić: Spajićev ujak nudio mojim kolegama funkcije, iz PES su bili u pregovaračkim odnosima sa DPS

Prema njenim riječima, sastanak sa Spajićevim ujakom organizovan je u vidu gradskih poznanstava, a do nje lično nisu dolazili

37019 pregleda 132 reakcija 105 komentar(a)
Ljlijanić, Foto: Boris Pejović
Ljlijanić, Foto: Boris Pejović

Ujak premijera Milojka Spajića nudio je mojim kolegama pozicije i funkcije, tvrdi odbornica Pokreta za Podgoricu Nađa Ljiljanić.

Ljiljanić je u emisiji "Minula neđelja" na Aplus televiziji kazala da je u krugu njihovog pokreta razgovarano o tome i da na ponude nijesu pristali.

"Tačnije, bili smo ljuti na našeg kolegu zašto je dozvolio sebi da razgovara sa jednim ujakom. Ko je on? I sa kojim pravom nudi bilo kom pozicije? Borili smo se protiv prethodnog režima i raznih kumova i braće koji su harali Crnom Gorom", kazala je Ljiljanić.

Prema njenim riječima, sastanak sa Spajićevim ujakom organizovan je u vidu gradskih poznanstava, a do nje lično nisu dolazili.

"Nuđenje pozicija je vaninstitucionalno i van zakona. To je bio pokušaj trgovine Pokreta Evropa sad (PES). Ne bih se mnogo obazirala na to", kazala je Ljiljanić.

Ljiljanić takođe tvrdi da su iz PES bili u pregovaračkim odnosima sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

"I to sa šefom kabineta Mila Đukanovića. Garantujem da je ta saradnja i sada nastavljena. Građani moraju biti upoznati sa tim. Što se Pokreta za Podgoricu tiče, mi nikada nismo pregovarali sa DPS-om", zaključila je Ljiljanić.

Bonus video: