Stranka Evropskog progresa predala listu za izbore u Podgorici

Listu pod nazivom „Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković“ čini 59 kandidata za odbornike. Listu predvodi Ilija Mugoša

16816 pregleda 181 reakcija 57 komentar(a)
Foto: Stranka Evropskog progresa
Foto: Stranka Evropskog progresa

Stranka Evropskog progresa (SEP), na čijem je čelu bivši premijer Duško Marković, predala je danas izbornu listu za predstojeće izbore za odbornike u Skupštini Glavnog grada zakazane za 29. septembar.

Listu pod nazivom „Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković“ čini 59 kandidata za odbornike. Listu predvodi Ilija Mugoša.

Stranka Evropskog progresa
foto: Stranka Evropskog progresa

Marković je kazao je da je Mugoša mladi i obrazovani ekonomista, ugledni sportista i da njihova lista predstavlja sinergiju iskustva i mladosti.

"Mladost nam je potrebna jer bolje razumije ono što nam se dešava, a iskustvo nam je potrebno za donošenje kvalitetnih odluka”, poručio je Marković.

Stranka Evropskog progresa
foto: Stranka Evropskog progresa

Kako je dodao, SEP želi da Podgoricu napravi gradom koji će odgovoriti potrebama svih građana Podgorice, jer danas "u gradu vlada nered i javašluk".

Mugoša je kazao da svako vidi oko sebe da u gradu vlada "nered – institucionalni nered, komunalni nered, nered u javnim preduzećima i da je došlo vrijeme da se uvede red".

"Nalazimo se u vremenu kada nam je to prijeko potrebno, kada su politike nepristojnosti i podjela uzele primat u Glavnom gradu i u cijeloj Crnoj Gori. Zato smo mi kreirali jednu pristojnu političku alternativu koja će da dovede do kvalitativnih promjena u našem gradu“, kazao je Mugoša.

Stranka Evropskog progresa
foto: Stranka Evropskog progresa

Govoreći o načinu nastupa na izborima Mugoša je kazao da Stranka evropskog progresa nije željela da se krije iza koalicija, već da za stanje u gradu ponudi građanima konkretna i beskompromisna rješenja koja će omogućiti bolji život svih Podgoričana.

"Prvi komentari koje mi dobijamo su sjajni. Zavrijedili smo veliko povjerenje građana. To je ogromna odgovornost", kazao je Mugoša dodajući daće to povjerenje i opravdati.

Bonus video: