Demokratska partija Roma podržala Abdića, na listi i Šaljaj

""Dr Nermin Abdić je dugogodišnji prijatelj romske zajednice i osoba koja uživa najveće povjerenje među našim sunarodnicima", navodi se u saopštenju

5890 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Foto: Demokratska partija Roma
Foto: Demokratska partija Roma

Glavni odbor Demokratske partije Roma je, nakon niza razgovora sa predstavnicima političkih partija koje učestvuju na lokalnim izborima u Podgorici, kao i razmatranja opcije samostalnog izlaska na izbore, donio odluku da na predstojećim izborima pruži podršku nosiocu liste Demokratske partije socijalista (DPS) Nerminu Abdiću.

Kazali su da, nakon temeljne analize ponuda, smatraju da je ponuda Abdića "najkvalitetnija i najprikladnija za našu zajednicu."

Navode da će na listi kandidata za odbornike, koju predvodi Abdića, biti i predsjednik Demokratske partije Roma Mensur Šaljaj.

"Dr Nermin Abdić je dugogodišnji prijatelj romske zajednice i osoba koja uživa najveće povjerenje među našim sunarodnicima. Vjerujemo da će ova saradnja donijeti konkretne rezultate i unaprijediti položaj romske zajednice u Podgorici. Demokratska partija Roma stoji čvrsto uz svoje članove i podržava sve inicijative koje imaju za cilj poboljšanje uslova života i prava Roma u Crnoj Gori", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: