GP URA: Agenda Spajića i Mandića je da državu ponize na svaki mogući način

Iz GP URA su kazali i da su reakcije Spajića i Ibrahimovića samo farsa i da je ovaj slučaj potvrdio da je manjinskim partijama isključivo stalo do zaštite fotelja sa kojima su se, kako kažu, ušuškali u najglomaznijoj Vladi u Evropi

5413 pregleda 27 reakcija 13 komentar(a)
Foto: Građanski pokret URA
Foto: Građanski pokret URA

Sa novom Vladom stiglo je i unižavanje države Crne Gore, kazali su iz Građanskog pokreta URA reagujući na posjetu potpredsjednika Vlade Budimira Aleksića Beogradu , u kojoj, kako tvrde, nije bilo istaknutih državnih simbola Crne Gore, te dodali da je ovakvo nepoštovanje prema državi predstavnika Spajićeve i Mandićeve Vlade očekivano i da je njihova agenda da državu ponize na svaki mogući način.

Iz GP URA su kazali i da su reakcije Spajića i Ibrahimovića samo farsa i da je ovaj slučaj potvrdio da je manjinskim partijama isključivo stalo do zaštite fotelja sa kojima su se, kako kažu, ušuškali u najglomaznijoj Vladi u Evropi.

"Ne sumnjamo da će građani prvom narednom prilikom kazniti nacionaliste i populiste čija politika nema ništa državničko i samo je usmjerena na urušavanje nacionalnih interesa i ponižavanje institucija Crne Gore", zaključili su iz GP URA.

Potpredsjednik Vlade Budimir Aleksić boravio je u ponedjeljak i utorak u službenoj posjeti Beogradu, a njegov kabinet je javnost o susretu svog šefa s tamošnjim ministrom kulture Nikolom Selakovićem obavijestio saopštenjem i propratnom fotografijom njih dvojice na kojoj nema zastave Crne Gore. Iako je dio javnosti burno reagovao povodom toga, državna zastava ipak je bila istaknuta, ali je Aleksićev kabinet fotografije na kojima se ona vidi tek naknadno dostavio medijima.

Bonus video: