Znak pažnje kao podsticaj ženama da budu odlučne, samouvjerene i da rade ono što žele

Lovćen banka sprovela akciju u čast Međunarodnog dana žena

18005 pregleda 86 reakcija 0 komentar(a)
Lovćen banka sprovela akciju u čast Međunarodnog dana žena, Foto: Lovćen banka
Lovćen banka sprovela akciju u čast Međunarodnog dana žena, Foto: Lovćen banka

Osmog marta se tradicionalno obilježava Međunarodni dan žena, kao podsjetnik na ekonomska, politička i društvena dostignuća žena kroz višedecenijske borbe.

Lovćen banka je realizovala akciju sa ciljem da podstakne na podršku i ljubav prema pripadnicama ljepšeg pola i da ih ujedno ohrabri u širenju sopstvenih vrijednosti i snage koju posjeduju.

Veliki cvijetni zid od čak 999 ruža postavljen je u Bulevaru Džordža Vašingtona ispred filijale Lovćen banke. Prolaznici su mogli da priđu i uzmu dar za sebi dragocjene žene. Svaka ruža je na sebi imala brendiranu Lovćen banka poruku “ Budi hrabra / Budi svoja / Ti si posebna / Možeš sve”, u želji da dodatno inspiriše žene da budu svoje, samouvjerene i da rade sve ono što žele.

Kao Banka koja blisko sarađuje sa ljudima i biznisima koje podržava, veliki dio energije svog tima usmjeravamo na kreiranje individualnih rješenja shodno potrebama klijenata. Posebno zadovoljstvo nam čini kada postoje mogućnosti za podršku žena u biznisu, te stoga koristimo i ovu priliku na podsjetik da su one svakog dana posebne.