Zbog nevremena struja nestala u dijelu Zete, Podgorice, Bara, Pljevalja...

"Imamo problema sa napajanjem trafo reona trafostanica Bioče i Ptič. U Pljevljima su Odžak i Kosanica bez napajanja električnom energijom. Zbog jakog nevremena praćenog olujnim vjetrom koje je zahvatilo Crnu Goru, došlo je do problema na dijelu mreže kojom se napajaju: Sutomore, Čanj i Đurmani. Napajanje je uspostavljeno", saopštili su iz CEDIS-a

8295 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jako nevrijeme izazvalo je prekide u napajanju strujom za dio Opštine Zeta, i to u Golubovcima, Ponarima i Barutani. Osim toga, bez električne energije su trenutno krug Titeksa, kao i dio mreže za Čevo, Meterize i Rijeku Crnojevića.

To je saopšteno na Fejsbuk stranici Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

"Imamo problema sa napajanjem trafo reona trafostanica Bioče i Ptič. U Pljevljima su Odžak i Kosanica bez napajanja električnom energijom. Zbog jakog nevremena praćenog olujnim vjetrom koje je zahvatilo Crnu Goru, došlo je do problema na dijelu mreže kojom se napajaju: Sutomore, Čanj i Đurmani. Napajanje je uspostavljeno", saopšteno je iz ove državne kompanije.

IZ CEDIS-a su naveli i da je trenutno bez struje i dio podgoričkog Starog Aerodroma te da njihove ekipe užurbano rade na vraćanju mreže u redovno stanje, i da uskoro očekuju uskoro njenu stabilizaciju.

"Takođe imali smo prekide i u dijelu opštine Zeta, Golubovci, Ponarima i Barutani. Krug Titeksa i Botun su trenutno bez napajanja električnom energijom kao i dio mreže za Čevo, Meterize i Rijeku Crnojevića", saopšteno je iz CEDIS-a.

Bonus video: