Predsjedništvo PES: U potpunosti stojimo uz Spajića i Milatovića

"Smatramo da ovolika pažnja, te razne zloupotrebe političke konkurencije, govore koliko je Pokret Evropa sad postao legitimna meta i cilj raznih centara da se jedna vanparlamentarna stranka koja je dala odlučujući i istorijski doprinos u smjeni bivšeg režima, što prije marginalizuje"

13758 pregleda 260 reakcija 46 komentar(a)
Spajić i Milatović, Foto: Boris Pejović
Spajić i Milatović, Foto: Boris Pejović

Predsjedništvo Pokreta Evropa sad (PES) saopštilo je danas da u potpunosti stoji uz predsjednika tog pokreta Milojka Spajića i njegovog zamjenika Jakova Milatovića, za koje su kazali da su personifikacija i autori programa "Evropa sad" u 42. Vladi Crne Gore, što kako dodaju predstavlja i korijen nastanka ove političke organizacije, "koja je apsolutno posvećena misiji bogatije i pravednije Crne Gore".

"Taj stav potvrđen je i nedavno održanoj sjednici Predsjedništva. Stoga, demantujemo i odbacujemo sve konstrukcije i poluistine o navodnim podjelama u Predsjedništvu koje su objavljene ili će se objaviti u javnosti, a nisu zvanično potvrđene iz naših organa. Takođe, smatramo da ovolika pažnja, te razne zloupotrebe političke konkurencije, govore koliko je Pokret Evropa sad postao legitimna meta i cilj raznih centara da se jedna vanparlamentarna stranka koja je dala odlučujući i istorijski doprinos u smjeni bivšeg režima, što prije marginalizuje", ističe se u saopštenju Predsjedništva PES.

Oni su dodali da će biti odgovorni prema građanima koji su im povjerenjem dali i obavezu da čuvaju jedinstvo i isporuče rezultate koje su javno obećali.

Bonus video: