SIKS: Vrhunska prilika za razvoj karijere!

Otvorene su tri pozicije za poslove sadašnjosti i budućnosti!

3453 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SIKS
Foto: SIKS

Želite da radite u sjajnom timu, dinamičnom okruženju i da imate priliku da realizujete sve svoje kreativne ideje? Zvuči primamljivo?

Kompanija SIKS vam nudi jedinstvenu priliku da se pridružite našem pobjedničkom timu i omogućite sebi profesionalni razvoj i napredak u karijeri.

Konkurišite za jednu od tri atraktivne pozicije:

• Projektni menadžer

• Marketing analitičar

• Specijalista za kupovinu medijskog prostora (Media Buying)

Ovo je vaša šansa da radite na prestižnim projektima uz konkurentnu platu i da u motivišućoj atmosferi iskoristite sve svoje potencijale i unaprijedite svoje vještine i znanja!

Projektni menadžer:

Ako imate iskustva u vođenju timova i projekata, znate kako da efikasno planirate, organizujete rad i upravljate resursima, a rokovi i budžeti vam nijesu prepreka već izazov, onda je ova pozicija prava za vas. Posebno cijenimo sposobnost brzog donošenja odluka, improvizacije i rješavanja nepredviđenih situacija.

Marketing analitičar:

Ukoliko ste ekspert za alate za analizu podataka i razumijete statističke metode i tehnike, uz izražene analitičke sposobnosti, ovo je prava prilika za vas. Vaša uloga će biti ključna u tumačenju podataka i kreiranju marketinških strategija u saradnji sa kolegama.

Specijalista za kupovinu medijskog prostora (Media Buying):

Imate iskustva u planiranju i pregovaranju o kupovini reklamnog prostora? Zainteresovani ste za rad sa različitim medijskim kanalima (TV, radio, digitalni mediji, društvene mreže)? Ako znate da optimalno koristite budžete, pratite troškove i sarađujete sa kreativnim timovima na stvaranju kampanja, ovo je pozicija za vas.

Zašto SIKS?

Nudimo vam priliku da radite u podsticajnom okruženju, gdje ćete imati priliku da rastete i profesionalno se usavršavate. Uz to, naše konkurentne plate i benefiti dodatno motivišu članove tima da daju najbolje od sebe!

Ako ste spremni za izazov i želite da postanete dio našeg tima, pošaljite svoj CV na idjurovic@siks.me.

Pridružite nam se i zajedno ostvarimo velike ciljeve!

(SIKS)