Podgorica: Uhapšen osumnjičeni za krađu vozila, maloljetnika terete za pljačku taksiste

Podgoričanin I.M. (36) se sumnjiči da je koristeći ukradeno vozilo otišao do gradilišta jednog privrednog društva odakle je otuđio metalne šahte

4210 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Policija je uhapsila Podgoričanina I.M (36) zbog sumnja da je izvršio dva krivična djela krađa.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je I.M. otuđio putničko motorno vozilo iz dvorišta jedne porodične kuće u naselju Masline.

"On je zatim, kako se sumnja, koristeći otuđeno vozilo otišao do gradilišta jednog privrednog društva iz Podgorice odakle je otuđio metalne šahte, a za koje se sumnja da je imao namjeru da preveze otuđenim putničkim motornim vozilom do otpada sekundarnih sirovina u naselju Konik gdje bi ih prodao", navodi se u saopštenju polcije.

Dodaje se da je I.M. priveden nadležnom državnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da je izvršio dva krivična djela krađa.

Podgorička policija lišila je slobode i maloljetnika L.R. (14) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo.

"Sumnja se da je on sa još dva nepoznata lica uz upotrebu fizičke sile otuđio novac i torbicu sa ličnim dokumentima od vozača jednog podgoričkog taksi udruženja. L.R je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu za maloljetnike", saopšteno je iz policije.

Bonus video: