Otvorena ljepša, bolja i tvoja IDEA Gornja Gorica

Tvoj najbolji komšija na poznatoj lokaciji

20621 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boško Purić
Foto: Boško Purić

Na dobro poznatoj lokaciji, uglu Cetinjskog puta i Miloja Pavlovića u podgoričkom naselju Gornja Gorica, nova IDEA prodavnica otvorila je vrata svojim potrošačima. Osim raznovrsne, kvalitetne i pristupačne ponude, u naredna tri dana potrošače očekuju i brojni pokloni i pogodnosti.

Na preko 450 kvadratnih metara moderno opremljenog prostora, nova prodavnica nudi i bogat asortiman svakodnevno neophodnih namirnica - od svježeg mesa, voća i povrća, preko delikatesa, do pekare sa najukusnijim pecivima. Novi objekat će, kao i sve IDEA prodavnice širom Crne Gore, biti dom za niže cijene velikog broja najtraženijih proizvoda.

Boško Purić
foto: Boško Purić

Za našu kompaniju, širenje maloprodajne mreže podrazumijeva uvijek kvalitetnu ponudu, konkurentne cijene i kupovinu u opuštenom, modernom i prijatnom ambijentu. Tako smo i ovoga puta otvoreni da ispunimo sva očekivanja naših komšija u Gornjoj Gorici, i to još ljepšom i boljom IDEA prodavnicom. Nadamo se da će nova IDEA Gornja Gorica biti sinonim za dobro poznato mjesto odlične kupovine“, saopštila je Jelena Doderović, direktorica marketinga kompanije IDEA.

IDEA, kao najbolji komšija, povodom otvaranja nove prodavnice pripremila je za svoje potrošače tri dana puna iznenađenja i povoljnosti. Tokom prva dva dana otvaranja, 19. i 20. januara, svakom kupovinom u novoj IDEA prodavnici potrošači ostvaruju 20 odsto popusta na kupovinu.

Boško Purić
foto: Boško Purić

IDEA je na dan otvaranja pripremila i specijalne poklone za prvih 500 kupaca, a za prve kupovine sa iznosom računa preko 30 eura, potrošače očekuje vrijedan poklon. Povoljnosti i iznenađenja traju i tokom narednih dana, pa tako i 20. januara Idea je za prve potrošače sa iznosom računa preko 50 eura pripremila poklon, a trećeg dana otvaranja svaka 50. kupovina je gratis.

Za lojalne potrošače, korisnike Super Kartice, IDEA je osim redovnih povoljnosti pripremila i specijalnu aktivnost Super kupac mjeseca. Uz svaki račun preko 20 eura uz Super Karticu, u prodavnici Idea Gornja Gorica, potrošači učestvuju u izvlačenju za Super Kupca mjeseca, pa će svake sedmice imati mogućnost da osvoje neku od brojnih vrijednih nagrada.

Kompanija Mercator-CG sa maloprodajnim lancem IDEA, jedan je od najvećih i vodećih trgovačkih lanaca u Crnoj Gori. Sa preko 125 prodavnica u 19 crnogorskih opština, spada u red najvećih poslodavaca u zemlji, sa više od 1.600 zaposlenih.