Policija blokirala put, eutanazirane krave opet zakopane u Ljeskovim dolima

Đoko Dragićević, kome se vikendica nalazi blizu mjesta gdje se vrši zakopavanje stoke, kazao je da su prošla tri kamiona sa zaraženom stokom i utovarna lopata i da ne zna šta da radi

15474 pregleda 25 reakcija 6 komentar(a)
Sa lica mjesta, Foto: Svetlana Mandić
Sa lica mjesta, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 21.10.2024. 09:03h

U Ljeskovim dolima kod Nikšića danas su po treći put zakopane eutanazirane krave, koje su uginule zbog kju groznice, nezvanično saznaju "Vijesti".

Policija je ranije danas ponovo blokirala put prema Ljeskovim dolima.

Krave su prvi put tamo zakopane u septembru, kao i prošle sedmice, kada je privedeno troje mještana koje je pokušalo da spriječi odvoženje eutanazirane stoke.

Predsjednik Savjeta Mjesne Zajednice Bogetići, Mijajlo Škuletić, kazao je da policija mještanima nije dozvoljavala prolaz, te da se plaši , kako kaže, da će doći do velike nevolje.

"Saznajemo da je kamion sa kravama prošao policiju, ali da je došlo do obrušavanja puta i da je i kamion sada u zastoju, a policija ne da mještanima da prođu", kazao je Škuletić.

Đoko Dragićević, kome se vikendica nalazi blizu mjesta gdje se vrši zakopavanje stoke, kazao je da su prošla tri kamiona sa zaraženom stokom i utovarna lopata i da ne zna šta da radi.

"Otjerali su me sa imanja. Neka dođu u Bogetiće da mi uzmu i ovo što imam pa nek i tamo zakopaju", poručio je Dragićević.

Bonus video: