SD: Dolazak Matije Bećkovića u Budvu nastavak anticrnogorske ideologije DF i Demokrata

„Jeftini izgovori pojedinih od njih još više govore o njihovom ideološkom i političkom posrnuću“, smatra Šušter
53 pregleda 35 komentar(a)
Stefan Šušter, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Stefan Šušter, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 24.08.2018. 15:49h

Dolazak Matije Bećkovića na festivalu Ćirilicom u Budvi, nastavak je anticrnogorske ideologije Demokratskog fronta (DF) i Demokrata, ocijenile su Socijaldemokrate (SD).

Iz te partije su kazali da se, nakon sramnih bilborda koji su uklonjeni tek kad im je istekao zakup, u Budvi dešava još jedan u nizu događaja „kojim vladajuća koalicija svega i svačega udara u temelje savremene, samosvjesne i nezavisne Crne Gore“.

„Dolazak negatora svega crnogorskog, Bećkovića, o trošku građana Budve, samo je nastavak otvorene anticrnogorske ideologije DF-a i maskirane iste takve ideologije Demokrata, i to nije nikakvo iznenađenje“, kazao je portparol SD, Stefan Šušter.

Prema njegovim riječima, ono što predstavlja žestoko vrijeđanje zdravog razuma građana Budve i Crne Gore je da sve to nijemo posmatraju, i samim tim podržavaju njihovi „prirepci“ u vlasti, Socijaldemokratska partija, URA i Crnogorska.

„Jeftini izgovori pojedinih od njih još više govore o njihovom ideološkom i političkom posrnuću“, smatra Šušter.

Nažalost, kako je naveo, očigledno je Budva morala da se desi da bi se do kraja ogolili ideološki profili svih partija sa jedne, i izvještačeno i neiskreno papagajsko ponavljanje pobjeda a ne podjela, sa druge strane.

„I polako ali sigurno nestajanje sa političke scene partija koje su zarad mrvica u vlasti i neostvarenih nerealnih ličnih ambicijama, spremne da trguju državnim interesima“, dodao je Šušter.

On je poručio da je konstantan rast podrške SD potvrda da nezavisna, gađanska, antifašistička i emancipovana Crna Gora nema alternativu.

Bonus video: