Druga sezona "Gospodara prstenova" debituje 29. avgusta: Putovanje puno akcije

Saopšteno je da će radnja pratiti "jačanje zlog prisustva Saurona dok nastavlja svoju osvetničku potragu za apsolutnom moći"

7575 pregleda 0 komentar(a)
Biće manje u fokusu: Morfid Klark u ulozi Galadrijel u prvoj sezoni serije, Foto: Amazon Prime
Biće manje u fokusu: Morfid Klark u ulozi Galadrijel u prvoj sezoni serije, Foto: Amazon Prime

Druga sezona serije "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" debitovaće 29. avgusta na Amazon Prime striming servisu. Najavljeno je "putovanje puno akcije", a striming servis je prethodno objavio i tizer trejler za predstojeću sezonu.

Saopšteno je da će radnja pratiti "jačanje zlog prisustva Saurona dok nastavlja svoju osvetničku potragu za apsolutnom moći".

Više od 100 miliona ljudi pogledalo je prvu sezonu dugo očekivane najskuplje serije ikad snimljene. Očekivanja su bila ogromna i za mnoge nisu ispunjena, ali su tvorci serije obećali da će u novoj sezoni povećati nivo akcije. Najavljeno je i da će se druga sezona više fokusirati na neke druge protagoniste, a za sada je poznato da ćemo manje gledati Galadrijel, koja je bila u centru pažnje tokom prve.

Plan je da serija izađe u pet sezona, a radnja je smještena prije one iz originalnih knjiga i popularne filmske trilogije Pitera Džeksona.

Bonus video: