Oproštaj crnogorskih odbojkaških senatora: Ćaćić i Ječmenica odigrali posljednji meč za reprezentaciju

"Ječmenica je primjer kako igrač u reprezentaciji treba da se ponaša, a Ćaćić ljudska gromada i takođe primijer kako treba da se ponaša na treningu", rekao je selektor Joksimović

15628 pregleda 14 komentar(a)
Ćaćić i Ječmenica, Foto: OSCG
Ćaćić i Ječmenica, Foto: OSCG

Godinama su bili simboli crnogorske odbojkaške reprezentacije, na čelu sa njima stigli su i istorijski nastupi na evropskim prvenstvima, a od večeras su na zasluženom odmoru kada je u pitanju reprezentacija...

Kapiten Crne Gore Vojin Ćaćić i srednji bloker Ivan Ječmenica u Kolašinu odigrali posljednji meč u crvenom dresu.

"Ječmenica je debitovao kod mene 2012. i zaista mi je žao što više neće biti sa nama, ali osjećam i ogromnu ponos zbog njega i svega što je demonstrirao i kakav je primjer bio mladim momcima", rekao je selektor Ivan Joksimović nakon večerašnjeg meča sa Češkom u kvalifikacijama za Eurovolej.

Nastavio je slučnom tonu...

"Njegov lik je na neki način bionaša vodilja tokom ovih priprema kako bismo shvatili kako igrač u reprezentaciji treba da se ponaša".

Biranim riječima govorio je i o kapitenu...

"Ljudska gromada i takođe primijer kako treba da se ponaša na treningu - sigurno iza njih ostaje rupa, ali vjerujte da ima ko i da ih naslijedi, jer imamo veoma perspektivnu ekipu i zanimljive mlade igrače", zaključio je Joksimović.

Bonus video: