Pripadnici VCG donirali krv

"Akcija je organizovana u više crnogorskih gradova i to u Podgorici, Nikšiću, Baru i Pljevljima ,i učestvovalo je oko 70 davalaca krvi. Upućujemo veliku zahvalnost organizatorima i poziv drugim društvenim subjektima koji to do sad nisu učinili ,da sličnim aktivnostima doprinesu obezbjeđivanju stabilnih zaliha krvi", navodi se u saopštenju

3880 pregleda 64 reakcija 2 komentar(a)
Sa akcije dobrovoljnog davanja krvi, Foto: Zavod za transfuziju krvi Crne Gore
Sa akcije dobrovoljnog davanja krvi, Foto: Zavod za transfuziju krvi Crne Gore

Pripadnici Vojske Crne Gore organizovali su tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi povodom obilježavanja 7.oktobra Dana Vojske Crne Gore, saopšteno je iz Zavoda za transfuziju krvi.

"Akcija je organizovana u više crnogorskih gradova i to u Podgorici, Nikšiću, Baru i Pljevljima ,i učestvovalo je oko 70 davalaca krvi. Upućujemo veliku zahvalnost organizatorima i poziv drugim društvenim subjektima koji to do sad nisu učinili ,da sličnim aktivnostima doprinesu obezbjeđivanju stabilnih zaliha krvi", navodi se u saopštenju.

Oni su podsjetili da krv može donirati svaka zdrava osoba starosti između 18 i 65 godina u jednom od osam organizacionih djelova Zavoda za transfuziju krvi.

Bonus video: